Les millors calderes de gasoil per a calefacció i aigua sanitària domèstica

Gràcies al servei de gasoil a domicili a Castelló d’Empúries (Girona) es fa més fàcil la decisió d’instal·lar calderes de gasoil per a calefacció i aigua sanitària domèstica. D’aquesta forma, no haurem de preocupar-nos per omplir la caldera de gasoil sinó que podrem cridar a professionals perquè ho facin sempre que ho necessitem.

Les calderes de gasoil estan especialment indicades per a aquelles cases grans o habitatges unifamiliars que requereixin de molta potència en la calefacció per a poder escalfar-se, ja que compten amb estades àmplies i sostres alts que dificulten la climatització que necessitem.

El servei de gasoil a domicili no sols serveix per a la calefacció, ja que tenint una caldera de gasoil també podrem utilitzar-la per a l’aigua sanitària domèstica, tenint els dos serveis al preu d’un. El rendiment de les calderes de gasoil és molt millor que el d’altres sistemes, ja que el mateix es crema molt lentament generant una major energia i facilitant un estalvi energètic important.

Igualment, aquestes calderes són més barates d’instal·lar i més segures, requerint d’un menor manteniment. Com el gasoil funciona a una temperatura molt baixa, el risc d’explosions es redueix dràsticament. D’altra banda, no podem oblidar que es poden instal·lar en qualsevol part, encara que el nostre xalet es trobi enmig del no-res.

GASOIL “C” per a calefacció i aigua sanitària domèstica

La seguretat i confort és el que busquem en la nostra llar. El servei de gasoil per a calefacció a domicili ens ofereix aquests avantatges. La comoditat de la distribució a domicili, amb un servei de lliurament en 24 hores i la seguretat de disposar de combustibles de primera qualitat.

Gràcies al servei a domicili de Petrolis Figueres la nostra casa estarà sempre preparada i no hi haurà cap problema perquè arribi fins allí, es trobi on es trobi. Encara que el gasoil pot ser car, la resta de qüestions fa que aquest sistema es democratitzi a més de ser més respectuós amb el medi ambient.