Nova caldera de gasoil: Tot el que necessites saber

Si estàs buscant una nova caldera de gasoil, és possible que estiguis considerant els diversos models que hi ha al mercat.

Les calderes de gasoil existeixen des de fa molts anys i continuen sent una opció popular per als propietaris de vivendes i empreses. En aquesta entrada del bloc, parlarem dels avantatges de les calderes de gasoil, així com de tot el que has de saber abans de comprar nova caldera de gasoil. També farem una ullada a alguns dels últims models del mercat. Així que si estàs pensant a canviar el gasoil, continua llegint!

Avantatges de les calderes de gasoil

Les calderes de gasoil tenen una sèrie d’avantatges sobre altres tipus de calderes. En primer lloc, són molt eficients. Una caldera de gasoil pot assolir fins a un 97% d’eficiència, mentre que una caldera de gas només sol assolir al voltant del 80%. Això vol dir que amb una caldera de gasoil estalviaràs diners a les teves factures d’energia.

Un altre avantatge de les calderes de gasoil és que són molt versàtils. Es poden utilitzar tant per a la calefacció com per a l’aigua calenta, i fins i tot es poden connectar a un sistema de calefacció central.

Finalment, les calderes de gasoil són molt fiables. Estan fetes per durar i solen tindre una llarga garantia.

Aspectes a tenir en compte abans de comprar una caldera de gasoil

Abans de comprar una nova caldera de gasoil hi ha algunes coses que has de tenir en compte. En primer lloc, assegureu-vos que la teva casa o negoci és compatible amb una caldera de gasoil. Les calderes de gasoil requereixen un subministrament de combustible, per la qual cosa cal tenir accés a un dipòsit de gasoil.

També cal pensar en el cost de la instal·lació i el manteniment. Les calderes de gasoil poden ser més cares dinstal·lar que altres tipus de calderes, però solen ser molt fàcils de mantenir.

Les darreres calderes de gasoil del mercat

Ara que ho saps tot sobre les calderes de gasoil, veurem alguns dels últims models del mercat.

La primera que veurem és la Worcester Bosch Greenstar Heatslave II . Aquesta caldera és una gran elecció per a aquells que busquen una caldera de gasoil eficient i fiable. Té un índex d’eficiència del 95% i té una garantia de deu anys.

Una altra opció és la caldera de condensació Grant Vortex 26-36 kW . Aquesta caldera és també molt eficient, amb un índex d’eficiència del 96%. És una gran opció per a les llars o negocis més grans.

Finalment, farem una ullada a la caldera de gasoil de condensació Firebird Enviromax . Aquesta caldera és perfecta per a aquells que volen estalviar diners a les seves factures denergia. Té un índex d’eficiència del 97% i té una garantia de set anys.