Com millorar l’aïllament d’un habitatge per estalviar en el consum del sistema de calefacció

Hi ha moltes maneres de millorar l’aïllament d’un habitatge per estalviar calefacció. Si casa teva no està ben aïllada, podria estar perdent calor a través de les parets, les finestres i el sostre. En aquesta entrada del bloc, parlarem d’alguns consells senzills que us ajudaran a millorar l’aïllament de la vostra llar ia estalviar diners en el consum del vostre sistema de calefacció.

Consells per millorar l’aïllament d’un habitatge

Una de les millors maneres de millorar l’aïllament d’un habitatge per estalviar en calefacció és afegir aïllament a l’àtic. Si tens un àtic sense acabar, aquest és un bon punt de partida. Pots comprar rotllos d’aïllament a la majoria de les botigues de millores per a la llar, i és un projecte de bricolatge força fàcil.

Una altra manera de millorar l’aïllament d’un habitatge és instal·lar rivets al voltant de portes i finestres. Això pot ajudar a mantenir la calor durant els mesos dhivern. A més, és una tasca molt senzilla que pots fer tu mateix.

I finalment, una altra forma de millorar l’aïllament de la casa és instal·lar porticons o inserits a les finestres. Es poden adquirir a la majoria de les botigues d’articles per a la llar i es poden instal·lar amb força facilitat.

Les finestres contra tempestes o els inserits per a finestres també poden ajudar a mantenir la calor durant els mesos dhivern, i també ajuden a mantenir casa teva més fresca durant lestiu.

Seguint aquests senzills consells, podràs millorar l’aïllament de casa teva i estalviar en el consum de calefacció.

Recorda, a Petrolis Figueres som l’empresa de distribució de gasoil a domicili més eficaç de tot l’Alt Empordà! Contacta amb nosaltres per fer la teva comanda de gasoil! Servei de lliurament en 24 Hores – Transport Gratuït.