Gasoil per a comunitats de veïns

Als mesos més freds de l’any, la calefacció és essencial per mantenir les nostres llars confortables. No obstant això, també és important ser conscients de com fem servir la calefacció per mantenir el medi ambient. En aquesta entrada del bloc, parlarem de com l’ús de gasoil per a comunitats de veïns pot ajudar a mantenir la calor a les llars i, alhora, col·laborar en el manteniment del medi ambient.

El gasoil comunitari

El gasoil comunitari és una bona manera d’escalfar la llar sense deixar de respectar el medi ambient. En utilitzar el gasoil comunitari, pots posar en comú els teus recursos amb els dels teus veïns per comprar gasoil a un preu reduït. Això no només permet estalviar diners, sinó també reduir l’empremta de carboni.

Un altre avantatge d’utilitzar gasoil comunitari és que permet controlar l’ús de la calefacció. En col·laborar amb els teus veïns, et pots assegurar que tots fan un ús responsable de la calefacció. Això no només permet estalviar diners, sinó que també contribueix a protegir el medi ambient.

Així que, si busques una manera d’estalviar diners i ser més respectuós amb el medi ambient, considera la possibilitat d’utilitzar el gasoil de calefacció comunitari. El gasoil per a comunitats de veïns és una bona manera d’aportar el teu granet de sorra al medi ambient i estalviar diners alhora.

Si en algun cas, algun veí de l’edifici proposa poder individualitzar la calefacció de gasoil, hi ha algunes opcions:

  • La primera, instal·lar dispositius electrònics a cada radiador de l’habitatge. Per controlar la despesa i regular la temperatura, es pot afegir una vàlvula termostàtica.
  • També hi ha l’opció anomenada instal·lació en anell. Per fer-ho, s’aprofita una canonada existent per connectar la caldera a la xarxa de la comunitat.

Petrolis Figueres és l’empresa líder en el subministrament i venda de gasoil per a comunitats de veïns a Girona. Oferim el nostre servei de gasoil a domicili en 24 h amb transport gratuït.