Avantatges de l’ús del gasoil C per a calefacció

Al llarg de la nostra trajectòria com a empresa distribuïdora de gasoil C per a calefacció a domicili a Figueres podem afirmar que cada vegada més persones confien en els nostres serveis gràcies a la dilatada experiència professional que ens avala en el sector i a la qualitat dels nostres productes. En aquesta ocasió ens agradaria explicar-te els avantatges d’utilitzar gasoil C per a calefacció.

En l’actualitat l’ús de gasoil C està recomanat per a equips de producció de calor o calderes de calefacció perquè el seu alt contingut en parafina proporciona un gran poder calorífic, molt superior al de resta de gasoils. En aquest sentit tant per les parafines com les seves característiques físiques, el gasoil C també contribueix a aconseguir un estalvi econòmic i de producte.

Com a especialistes en la distribució de gasoil a domicili a Figueres et recordem que el gasoil C en tenir una densitat superior a la resta de gasoils, redueix el consum i en conseqüència disminueix les emissions contaminants cap a l’atmosfera.

Així mateix, es tracta d’un gasoil segur perquè el seu punt d’inflamació és superior als 60 °C i el seu preu és molt econòmic. A pesar que algunes persones volen usar gasoil B per a la seva calefacció, nosaltres sempre recomanacions el C perquè les parafines són les responsables de donar més poder calorífic i aconseguir un rendiment major.

A Petrolis Figueres trobaràs a la millor empresa especialitzada en la distribució de tota mena de gasoils. Ens avala una àmplia trajectòria en el sector i et garantim la màxima serietat en els nostres serveis.

GASOIL C per a calefacció i aigua sanitària domèstica

La seguretat i confort és el que busquem en la nostra llar. El servei de gasoil per a calefacció a domicili ens ofereix aquests avantatges. La comoditat de la distribució a domicili, amb un servei de lliurament en 24 hores i la seguretat de disposar de combustibles de primera qualitat.

Gràcies al servei de gasoil a domicili de Petrolis Figueres la nostra casa estarà sempre preparada i no hi haurà cap problema perquè arribi fins allí, es trobi on es trobi. Encara que el gasoil pot ser car, la resta de qüestions fa que aquest sistema es democratitzi a més de ser més respectuós amb el medi ambient.