Beneficis de les calderes de baix consum

Com a especialistes en gasoil a domicili a Figueres, volem parlar-te en aquesta entrada de bloc sobre els beneficis de les calderes de baix consum. A més de ser una alternativa més respectuosa amb el medi ambient, comprovaràs que són molt útils per estalviar energia en els mesos d’hivern.

Per què són millors les calderes de baix consum?

Si tens una caldera de baix consum, pots arribar a economitzar fins a un 40 per cent de combustible en relació a altres aparells. Per tant, en poc temps, hauràs amortitzat la inversió inicial de l’equip i de la seva instal·lació. I recorda una cosa molt important: hi ha subvencions per la compra d’aquestes calderes amb les que pots estalviar una interessant quantitat de diners.

Com a especialistes en el subministrament de gasoil a domicili, volem recordar-te que no cal gastar-se molts diners per estar calent a casa teva. Si instal·les una caldera de baix consum i vas amb compte a l’usar el termòstat, podràs economitzar bastants diners. Dins de la gamma d’aquests equips, pots decidir-te per els de condensació, que funcionen tant amb gasoil com amb gas. Amb ells podràs estalviar fins a un 40% en la despesa energètica.

L’altra opció són les calderes de baixa temperatura, que et permetran economitzar fins a un 30% en relació a altres dispositius. Tenen la particularitat que funcionen únicament amb gasoil, però són realment útils si la demanda de calor no és massa alta.

Des de Petrolis Figueres, t’animem a provar les calderes de baix consum que funcionen amb gasoil. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per al subministrament de combustible a domicili.