Distribució de gasoil B a domicili

Des de la nostra experiència com a empresa especialitzada en els serveis de distribució de gasoil B a domicili hem observat que moltes persones confien en nosaltres perquè disposem d’una àmplia oferta de productes de primera qualitat. En aquesta ocasió ens agradaria aprofitar les properes línies per explicar-te els principals usos que té el gasoil B.

Distribució de gasoil B

En realitat, el gasoil B es tracta d’un combustible que té unes característiques tècniques molt similars al gasoil A, però està indicat per a motors agrícoles i industrials. La seva composició proporciona una protecció adequada a el sistema d’alimentació i als injectors, cosa que prevé avaries, redueix els costos de manteniment i contribueix a allargar la seva vida útil.

Com a especialistes en els serveis de repartiment i distribució de gasoil a domicili a Girona et recordem que el gasoil B o agrícola garanteix una millor combustió, que es tradueix en una millor arrencada en fred i menor soroll del motor. D’altra banda, el gasoil B disposa d’una capacitat desemulsionant, agrupant partícules diminutes d’aigua per prevenir la seva entrada en el sistema d’alimentació. Així mateix, proporciona estabilitat a l’oxidació, ja que preveu la formació de partícules insolubles que puguin taponar els filtres o afectar el sistema d’injecció. A més, et garantim que l’ús del gasoil B és totalment respectuós amb el medi ambient, ja que disposa d’uns nivells reduïts de sofre.

A Petrolis Figueres ens dediquem als serveis de distribució de gasoil a domicili. Ens avala una dilatada trajectòria professional en el sector i et garantim la màxima qualitat en els nostres productes.