Com detectar gasoil de mala qualitat per evitar avaries

Coneixes la importància de saber com detectar el gasoil de mala qualitat per evitar avaries majors tant per al seu ús domèstic com en vehicles?

L’adulteració del gasoil resulta nociva per als motors dels vehicles, encara que són excepcions les empreses que realitzen aquesta activitat. Hem d’estar atents als següents símptomes:

  1. El motor comença a fer més fum del que és normal i més dens
  2. Hi ha una pèrdua de potència de motor
  3. El so de l’motor varia
  4. Augmenta el consum de combustible
  5. El motor va més forçat.

A més d’aquests símptomes, per detectar el gasoil de mala qualitat pots acudir al teu taller de confiança, ja que el combustible de mala qualitat conté impureses o additius no permesos que poden obstruir els injectors, provocant que la combustió no sigui neta generant carbonissa. Per exemple, en cas que el gasoil sigui engreixat amb aigua pot provocar una avaria de el sistema d’injecció per falta de greixatge.

Per evitar l’ús de gasoil de baixa qualitat, des Petrolis Figueres apostem per la qualitat en els nostres productes per als vehicles de la teva empresa, camp agrícola o per a dipòsits domèstics. El millor és acudir a proveïdors de confiança de subministrament de gasoil a domicili a Girona que duen a terme totes les tasques de manteniment exigides, així com els controls de qualitat.

Com a recomanació final, si vas a una estació de servei per proveir, procura no fer-ho quan els sortidors estiguin gairebé buits, ja que tenen una major quantitat de pòsits que poden generar avaries, o quan estiguin omplint els dipòsits, ja que per llei, han tancar mentre duri el subministrament de gasoil.