Coneixes els avantatges del gasoil per a calefacció?

Necessites gasoil per a calefacció a domicili a Roses? Contracta els nostres serveis.

A Petrolis Figueres oferim solucions integrals en la distribució de gasoil per a calefacció a particulars i empreses. Per la seva eficiència i cost, és el més estès no només al nostre país, també a Europa, desbancant a altres combustibles com el gas natural, molt menys segurs i més costosos.

A més, cobreix les necessitats de calefacció i d’aigua calenta en qualsevol tipus d’instal·lacions, amb l’avantatge que per ser inflamable ha d’arribar a temperatures superiors als 60ºC. Encara que, sens dubte, la raó que explica l’interès que aquest tipus de combustible ha despertat entre els usuaris, a més del segur que resulta, és l’estalvi que suposa per a qualsevol butxaca.

Si vols gaudir d’un major benestar i comoditat en la teva llar opta per la instal·lació d’una caldera per gasoil C. El seu cost és molt baix, entorn d’un 10 i un 25% menys que per al gas natural.

Un altre factor determinant és que només es paga pel que es consumeix, ja que aquest sistema de combustió no inclou costos fixos pel lloguer de l’comptador i, gràcies a les noves tecnologies, s’han instal·lat un seguit de termòstats que permeten també regular i programar la temperatura.

Si estàs interessat en el nostre servei de gasoil a domicili, no dubtis a trucar-nos. Oferim una resposta ràpida i un tracte proper i personalitzat.

Petrolis Figueres som una empresa líder en el subministrament i venda de productes petrolífers. Els 12 anys d’experiència són el nostre millor aval.