Gasoil A, el més refinat i net per al medi ambient

El gasoil A, no bonificat, és en principi el gasoil de més qualitat. Ho pots aconseguir en el nostre servei de gasoil a domicili a Roses i s’usa per a vaixells d’esbarjo i en automoció, sent el més adequat per a gairebé tots els vehicles: camions, autobusos, avions…

També alimenta maquinària d’obres públiques, construcció i altres màquines dièsel. És el gasoil més refinat i el més net per al medi ambient, arribant a ser, segons la quantitat de sofre, fins a deu vegades menys contaminant que el dièsel convencional.

Per a distingir-ho, el seu color és groc clar. És el que paga més imposats, però el seu preu depèn també, com en tots els carburants, de l’oferta i demanda de cada moment, que al seu torn varia segons grans operacions comercials i financeres que es duen a terme diàriament a nivell mundial i segons l’estat de les relacions internacionals que afecten els països amb petroli o que es troben en zones de pas per a distribuir-ho.

En la normativa espanyola que regeix actualment estan permesos dos tipus de gasoil A:

  • El “normal”, anomenat simplement gasoil A o dièsel, que és el més habitual.
  • El Dièsel Premium o Dièsel +.

A l’hivern sol pujar el preu del dièsel en relació al de la gasolina, però a Petrolis Figueres trobaràs sempre la venda de productes petrolífers al millor preu possible i un gran servei. A Roses, subministrem en camió cisterna, donant servei tant a petits com grans consumidors de gasoil A, B i C.