Coneixes el poder calorífic del gasoil B?

Una de les principals avantatges del gasoil a domicili a Empuriabrava és l’alt poder calorífic del gasoil B, superior fins i tot a el de el gas natural. I és que la veritat és que el gasoil és una solució de calefacció que dóna molt bons resultats i ofereix el màxim confort en un habitatge. Però hi ha moltes altres avantatges com aquestes que expliquem a continuació.

El poder calorífic del gasoil B

Aquesta energia escalfa de forma totalment homogènia les habitacions d’una casa i produeix també aigua calenta sanitària. A més, la calor emesa per una instal·lació de calefacció de gasoil no resseca l’aire d’una casa, que pots regular en qualsevol moment i en cada habitació. Així tens la possibilitat d’administrar millor el seu consum en funció de les necessitats reals i les condicions climatològiques de l’exterior.

El gasoil que pots contractar a Petrolis Figueres, la nostra empresa dedicada a la venda de carburants. és una energia molt neta i eficaç ja que és una alternativa que evoluciona permanentment des del punt de vista tècnic.

Com cada vegada es va perfeccionant més, avui dia ja ens podem trobar amb calderes de gasoil de nova generació que ofereixen un òptim rendiment que redueix el consum quotidià, particularment gràcies sobretot a la seva tecnologia de combustió millorada que emet a més cada vegada menys diòxid de carboni (CO2).

I finalment, una altra característica important de ressenyar és que el gasoil per a calefacció és una energia molt segura. No s’inflama mai a baixes temperatures, i en condicions normals aquest combustible no presenta cap perill.