Gasoil de calefacció per a ús domèstic

Si necessites comprar gasoil a domicili a Roses pots comptar amb nosaltres. Treballem amb els tipus A, B i C. A més de l’gasoil agrícola també ens encarreguem de l’subministrament de gasoil de calefacció per a ús domèstic. En els dies més freds és fonamental assegurar-se que tenim prou combustible per escalfar l’habitatge. Però, saps d’on ve tot el gasoil que consumim?

Procedència del gasoil de calefacció

En realitat, el nostre país tot just produeix cru, per la qual cosa hem d’importar gairebé el 100% del que consumim, la qual cosa suposa una dependència molt important. En aquest sentit, el país que més ens subministra és Nigèria, a què vam comprar gairebé el 17% de tot el cru. A continuació, es troben Mèxic, que ens envia una mica més de l’13%, i l’Aràbia Saudita, amb poc més de l’10% de l’cru que arriba a Espanya.

Cal destacar que el principal país exportador de cru és en realitat el nostre tercer subministrador. Mèxic i Nigèria ocupen els llocs desè i tretzè a la llista dels països exportadors. No obstant això, la major part de l’petroli que ens arriba sol procedir de l’OPEP.

Nosaltres ens encarreguem de distribuir el gasoil a domicili a Roses perquè el teu equip de calefacció compti amb el combustible necessari. Pots consultar els nostres preus sense cap compromís.

A més, a Petrolis Figueres disposem d’un servei 24 hores de lliurament de gasoil per assegurar als nostres clients un subministrament ràpid en el moment en el que necessitin. Per a això comptem amb camions cisterna amb diferents capacitats que estan equipats amb comptadors verificats i precintats per oferir un subministrament exacte.