Gasoil professional per a vehicles de transport

El transport de mercaderies en carretera és fonamental per a mantenir el desenvolupament econòmic en països de tot el món. Per a això, depenen de l’ús de vehicles de transport que requereixen de gasoil professional.

Empresa líder en el subministrament i venda de productes petrolífers al millor preu en 24 hores. Truca ara al Tel. 972 505 608

A Petrolis Figueres subministrem gasoil professional per a vehicles de transport, especialment desenvolupat segons el compliment de les fitxes tècniques dels motors de vehicles industrials. El nostre combustible ofereix el màxim rendiment del motor, allargant la seva vida útil i reduint les emissions contaminants per al respecte del medi ambient.

Gasoil professional per a transportistes

El nostre gasoil professional per a transportistes està especialment indicat per a empreses que compten amb flotes de transport de camions, autobusos, ambulàncies, taxis, embarcacions, etc.

A més, a Petrolis Figueres ens dediquem a la venda de tota mena de carburants per a l’ús professional i l’ús domèstic en sistemes de calefacció, ús agrícola, transport i maquinària.

Realitzem lliurament de gasoil a domicili en tot l’Alt Empordà

Pont de Molins, La Jonquera, Cantallops, Agullana, La Vajol, Darnius, Maçanet De Cabrenys, Sant Llorenç de la Muga, Terrades, Boadella, Biure, Pontós, Garrigàs, Palau Santa Eulalia, Capmany, Sant Climent Sescebes, Espolla, Rabos d’Empordà, Garriguella, Pedret i Marzà, Mollet de Peralada, Vilajuïga, Pau, Palau Saverdera, Bàscara, Camallera, Sant Mori, Ventalló, Vilademat, L’Escala, L’Armentera, Sant Pere Pescador, Castelló d’Empúries, Empuriabrava, Roses, Santa Margarita, Cadaqués, Port de la Selva , Selva de Mar, Colera, Portbou, Siurana, Vilamacolum, Sant Miquel de Fluvià, Torroella de Fluvià, Riumors, Fortià, Vilamalla, Santa Llogaia d´Alguema, Borrassà, Ordis, Navata, Lladó, Avinyonet de Puigventós, Vilanant, Cistella, Vilafant, Vilabertran, Cabanes, Vila-Sacra, El Far d’Empordà, Llers, Peralada, Vilarnadal, Masarac, Girona, Alt Empordà