Gasoil agrícola o industrial a Figueres

El gasoil B està especialment indicat per a ús agrícola (tractors, maquinària agrícola) i industrial

A la nostra empresa de carburants ens encarreguem del subministrament de gasoil a domicili a Figueres. Treballem amb gasoil per a calefacció, gasoil de vehicles i també gasoil d’ús agrícola. I en aquesta nova entrada volem explicar-te més sobre aquest últim tipus i l’ús que es fa.

Gasoil agrícola o industrial

El gasoil d’ús agrícola, que també s’empra en embarcacions, a la maquinària pesquera i en altres vehicles autoritzats, és el denominat gasoil B. Es tracta d’un combustible menys filtrat i amb més parafina que el gasoil A (que s’utilitza per als cotxes). Aquesta falta de filtració, i els diferents components que s’inclouen, poden generar alguns problemes en el manteniment de cotxes i motos en el cas que s’empri de forma regular.

No obstant això, és important saber que està prohibit el seu ús fos de l’àmbit que hem indicat, ja que és un combustible amb menys càrregues impositives. En tenir un color vermell i un additiu determinat, és fàcil la seva detecció en cas d’inspeccionar un vehicle. Per ser més exactes, el gasoil agrícola es pot utilitzar per a motors fixos, tractors, recol·lectors, conreadors, calefacció de xalets, naus i edificis, i màquines d’explotació forestal.

En cas que necessitis un subministrament habitual de gasoil a domicili a Figueres pots parlar amb els nostres professionals. T’explicaran tot el que necessitis saber sobre terminis, tarifes, etc.

A Petrolis Figueres portem més de tres dècades garantint el subministrament de gasoil a particulars i empreses. Pots confiar en nosaltres amb total tranquil·litat.