Com triar una caldera de gasoil?

Les calderes de gasoil són una gran alternativa que ofereix múltiples avantatges. A diferència d’una altra mena de calderes, són de fàcil instal·lació i ofereixen un senzill manteniment i eficiència per a la teva llar. A més, instal·lar una caldera de gasoil és especialment útil en habitatges amb espais amplis o en aquelles que es troben allunyades de la ciutat.

Si estàs pensant a instal·lar una caldera de gasoil pots seguir les següents recomanacions per a triar la caldera que millor s’adapti a les teves necessitats:

  • Sistema de calefacció: considera si la caldera es connectarà amb un radiador o sòl radiant per a determinar unes certes característiques i assegurar-te que tots dos funcionin correctament.
  • Tipus de caldera: les calderes es classifiquen segons diversos criteris. En general, pots triar entre aquelles que funcionen únicament per a la calefacció o les que, a més, escalfen l’aigua sanitària, conegudes com a calderes mixtes. Una altra característica important a considerar és el tipus de funcionament, és a dir, triar entre calderes de gasoil d’acumulació o bé calderes instantànies. La decisió dependrà de les necessitats específiques del teu habitatge.
  • Característiques de l’habitatge: aquest és potser el factor més important a tenir en compte. Abans de comprar una caldera de gasoil tingues present les dimensions i especificacions de la teva llar per a prendre la decisió més encertada.
  • Rendiment i potència: compara diferents models i opcions segons les teves necessitats, tipus funcionament, consum, producció, preu i dimensions de l’equip, relacionant tots aquests elements perquè quedis satisfet amb la teva elecció.

Independentment de la mena de caldera que triïs, podràs gaudir de tots els avantatges de les calderes de gasoil: gran rendiment al millor preu, funcionament segur, llarga vida útil i rapidesa.

En resum, assegura’t de considerar tots aquests aspectes com la mena d’habitatge, la zona en la qual està situada, el nombre de banys o si la calefacció funcionarà per sòl radiant o mitjançant un radiador.

Petrolis Figueres és l’empresa líder en el subministrament de gasoil a domicili a l’Alt Empordà. Truca’ns per a fer la teva comanda al Tel. +34 972 505 608!